poniedziałek, 13 sierpnia 2012

różowy koktajl na mały duży głód.

Stoję i patrzę w gwiazdy jakbym ich nigdy nie widziała. Jedna spada tu druga tam a trzecia jeszcze dalej, a ja stoję i patrzę przy boku mojego mężczyzny. Szkoda, że nie udało mi się uchwycić tego momentu na zdjęciu ale byłoby to prawie niemożliwe.


Jeszcze na początku wakacji gdy byłam na działce nazbierałam 2 garnki czarnych porzeczek, nie wiedząc co z nimi zrobić prawie codziennie piłam koktajle. Hmm czy można to nazwać koktajlem nie wiem, wiem jedynie, że ta miksturka była bardzo gęsta i kwaskowa. Lubię takie smaki.

Składniki:

- 200 ml jogurtu lub kefiru lub maślanki
- dwie porządne garście czarnych porzeczek

Przygotowanie:

Wszystko blendujemy i gotowe :) Jeżeli będzie za kwaśne dosładzamy cukrem trzcinowym albo miodem.
<iframe width="185px" height="120px" src="http://ekcal.com/embed/ODRCODJGMzI1MUQzNjUxODZGNQ" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

8 komentarzy:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...